ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Web Design

Μετατρέπουμε τις καινοτόμες ιδέες σε ψηφιακές υπηρεσίες.

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδιασμού για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες και εφαρμογές που θα αγαπήσετε εσείς και οι άνθρωποι σας. Λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες σας, εξερευνούμε τις επιλογές και προτείνουμε το καλύτερο. Μπορούμε να το κάνουμε από την αρχή ή μπορούμε να ξανασχεδιάσουμε αυτά που έχετε. Απλά πείτε μας τι χρειάζεστε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Development

Λαμβάνουμε υπόψη τα πάντα, από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, τη διασφάλιση της ποιότητας, τη συντήρηση και την υποστήριξη.

Εύκολη πλοήγηση, “καθαρή”, αλλά και εντυπωσιακός σχεδιασμός και τέλειο στήσιμο, είναι μόνο μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα έχετε το προνόμιο να ανακαλύψετε ως πελάτης μας. Φανταστείτε την ιστοσελίδα σας και θα την κάνουμε πραγματικότητα.

Support

Είμαστε εδώ για σας 24/7.

Έχουμε μια ισχυρή πλατφόρμα ticket-management για τον χειρισμό και την γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν. Το σύστημά μας έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς τον χρήστη και θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι. Ενημερώστε μας ποιο είναι το πρόβλημα και ξεχάστε το.

Consulting

Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής και των εσόδων της εταιρείας σας.

Θα προσδιορίσουμε τις ανάγκες σας και θα συνεργαστούμε για την υλοποίηση τεχνολογιών που ευθυγραμμίζονται με τον στόχο σας να πετύχετε. Θα σας δείξουμε όλες τις δυνατότητες των πόρων πληροφορικής σας και θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας.

Advertising

Μαζί θα σχεδιάσουμε το πιο αποτελεσματικό Digital Marketing Plan για την εταιρεία σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και καναλιών. Σκεφτείτε όλες τις επιλογές που έχετε για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας:

  • Display Advertising
  • Email Marketing
  • Social Media & Affiliate Marketing

Ας ξεκινήσουμε ένα έργο μαζί!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ζητήστε μας επιπλέον πληροφορίες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 24/7!

Αποστολή μηνύματος

Είμαστε εδώ

Δευ-Παρ 10πμ – 6μμ / Email 24/7