ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής.

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην έρευνα και ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών οι οποίες καλύπτουν όλο το εύρος αναγκών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων (Υπηρεσίες – Εμπόριο).

Επίσης, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας σε μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης σε μεγάλες Εταιρίες Πληροφορικής.

Τα στελέχη και το προσωπικό μας είναι ανωτέρας και ανώτατης εκπαίδευσης με διεθνείς πιστοποιήσεις στο αντικείμενό τους. Διαθέτουν εμπειρία, ομαδικό πνεύμα και προσωπικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους πελάτες μας στην αξιοποίηση και εξέλιξη των συστημάτων που υλοποιούμε.

ΣΚΟΠΟΣ

Να ξεχωρίσουμε στον τομέα της τεχνολογίας παρέχοντας στους πελάτες μας εξαιρετική τεχνολογική αξία, βελτιωμένες υπηρεσίες, υγιείς και επικερδείς συνεργασίες.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Nα δημιουργήσουμε μια διαφορετική εταιρεία λογισμικού. Μία εταιρεία που αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών, εκτιμά την καινοτομία στην ανάπτυξη και προσφέρει ποιοτικές λύσεις λογισμικού, εξαιρετική γνώση και επαγγελματικές υπηρεσίες

ΟΡΑΜΑ

Να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας οι οποίες υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Να αποτελούμε επιτυχημένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών διεθνώς, υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας και τις προσδοκίες τους, παρέχοντας οικονομικά αποδοτικές, με σωστή ποιότητα και πελατοκεντρικές τεχνολογικές λύσεις έγκαιρα.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

  • Πιστεύουμε στο σεβασμό και την πίστη στους πελάτες μας.
  • Αναπτυσσόμαστε μέσα από τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και την καινοτομία.
  • Έχουμε ενσωματώσει την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την επιχειρηματική ηθική σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής μας λειτουργίας.
  • Αποσκοπούμε στην παροχή ανώτερης εξυπηρέτησης και υποστήριξης.

ΣΤΟΧΟΙ

Ανάπτυξη

Διεθνής ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας και προσφορά αξιόπιστων, απλών, φιλικών, ευέλικτων εφαρμογών λογισμικού.

Ποιότητα

Δημιουργία προϊόντων λογισμικού όπου η φήμη τους ακόμη θα τα κατατάσσει μεταξύ των ηγετικών στην ελληνική αγορά για την ποιότητα τους.

Ακεραιότητα

Δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες  και συνεργάτες μας, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού.

Ευελιξία

Παροχή ευέλικτων υπηρεσιών, οι οποίες θα καλύπτουν και θα υποστηρίζουν τις απαιτήσεις των τελικών πελατών μας.

Ας ξεκινήσουμε ένα έργο μαζί!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ζητήστε μας επιπλέον πληροφορίες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 24/7!

Αποστολή μηνύματος

Είμαστε εδώ

Δευ-Παρ 10πμ – 6μμ / Email 24/7

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο

210 65 29060

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Καλέστε μας τώρα!